Vad gör man med storvinsten?

Många drömmer om att vinna stora pengar i spel. Det kan handla om tusenlappar, men ibland handlar det också om miljonbelopp. Pengar som egentligen är ett drömbelopp och inte många under sin livstid vinner en sådan stor summa pengar. Man sätter ofta drömmarna i spinn om vad man hade velat köpa om man vann pengar, och så är det, det finns alltid hål att fylla.

Många säger att ”Om jag hade pengar så skulle jag … ” Medan andra inte ens vågar tänka tanken. Men ibland händer det, man köper en trisslott eller går in på www.casinoeuro.com och vinner den där miljonen. Vad händer då? Jo då är det dags att bestämma vad man ska köpa och prioritera. Är det en stor summa pengar så är det ofta inget snack om saken, det är lån som ska betalas av och sedan är alla pengar nöjespengar eller en investering i något. Annars kan man skänka till välgörenhet som den här unga damen tänker göra:

Kvinnan arbetar till vardags på Myrorna i Jönköping. På fritiden umgås hon med familjen och kaninen Snurre. Hon promenerar gärna och går på bio. Vinstpengarna kommer i första hand bli ett skönt ekonomiskt tillskott, och dessutom kan hon betala av sitt studielån. Det säger hon enligt Svenska Spel.(Läs hela artikeln här)

Vad man än gör med pengarna är det alltid en rolig grej att vinna, många personer är inriktade på tävlingar och att vinna så då är det klart att man tycker det är extra kul. Även en mindre vinstsumma till kassan kan vara en höjdare, en tusenlapp är ju en peng som man inte räknat med att få.